Warenkorb

-5% Rabatt. exklusiv im Web

Pa amb tomàquet : les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània

Pa amb tomàquet : les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània
-5% Rabatt. 13,90€
13,20€
Speichern 0,69€
Sendung
Kostenlos
  • Typus Taschenformat
  • Verlag COSSETANIA
  • Schriftsteller Fàbrega, Jaume
  • ISBN13 9788495684783
  • ISBN10 8495684780
  • Buchseiten 208
  • Jahr der Ausgabe 2005
  • Sprache Katalanisch
-5% Rabatt. exklusiv im Web

Pa amb tomàquet : les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània

-5% Rabatt.   13,90€
13,20€
Speichern 0,69€
Klarna Neu! Jetzt kaufen und in 3 Raten zahlen.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Danke für den Einkauf in echten Buchhandlungen.

Fàbrega i Colom, JaumeHistoriador, crític d'art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a  l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.  Col·labora a El Temps, Serra d'Or, El Punt, Restauradores. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d'Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d'Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d'Assaig Andorra, finalista del Premi d'Assaig Josep Vallverdú, Premi d'Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d'aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús).  Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha La cuina catalana (9 vol.), La cuina mediterrània (3 vol.), La cuina de Mallorca, El llibre de la ratafia i La cultura del gust als Països Catalans. Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer --fins i tot per als nens, els joves i els estudiants--, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterrània, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomàquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.

  • Typus Taschenformat
  • Verlag COSSETANIA
  • Schriftsteller Fàbrega, Jaume
  • ISBN13 9788495684783
  • ISBN10 8495684780
  • Buchseiten 208
  • Jahr der Ausgabe 2005
  • Sprache Katalanisch

Mehr Bücher von Jaume Fàbrega