Warenkorb

-5% Rabatt. exklusiv im Web

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació
-5% Rabatt. 14,00€
13,30€
Speichern 0,70€
Sendung
Kostenlos
  • Verlag UNIV. BARCELONA
  • Schriftsteller AA. VV.
  • ISBN13 9788410500402
  • ISBN10 841050040X
  • Buchseiten 98
  • Jahr der Ausgabe 2024
  • Sprache Katalanisch
  • Zielgruppe Höhere Bildung oder Universität

Abschnitte

Biologia
-5% Rabatt. exklusiv im Web

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació

-5% Rabatt.   14,00€
13,30€
Speichern 0,70€
Klarna Neu! Jetzt kaufen und in 3 Raten zahlen.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Kostenlos
ab 18 € innerhalb des spanischen Festlandes
Abholung in der Buchhandlung
Kostenlos
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Danke für den Einkauf in echten Buchhandlungen.

La microbiologia és l?estudi dels organismes que no es poden observar a ull nu, els microorganismes, els quals tenen una importància cabdal en molts àmbits: el medi ambient, les malalties infeccioses o la indústria. Pel que fa a l?alimentació, la microbiologia incideix en aspectes tan rellevants com la seguretat alimentària, la conservació dels aliments, la higiene, l?obtenció d?aliments fermentats o l?efecte de la nutrició en la microbiota intestinal. Aquest llibre ofereix eines específiques als estudiants de Ciència i Tecnologia dels Aliments i de Nutrició Humana i Dietètica a fi que adquireixin les competències per entendre el paper dels microorganismes en l?alimentació i per exercir de manera adequada les tècniques microbiològiques bàsiques.

  • Verlag UNIV. BARCELONA
  • Schriftsteller AA. VV.
  • ISBN13 9788410500402
  • ISBN10 841050040X
  • Buchseiten 98
  • Jahr der Ausgabe 2024
  • Sprache Katalanisch
  • Zielgruppe Höhere Bildung oder Universität

Abschnitte

Biologia