-5% Rabatt. exklusiv im Web
Reflexions sobre les alimentacions contemporànies. De les biotecnologies als productes ecològics
-5% Rabatt. 13,00€
12,35€
Speichern 0,65€
Sendung
Kostenlos
- Typus Taschenformat
- Verlag UOC
- ISBN13 9788497889452
- ISBN10 8497889452
- Buchseiten 176
- Sammlung Manuals
- Jahr der Ausgabe 2010
- Sprache Katalanisch
Abschnitte
Anthropologie. Allgemeine Themen
-5% Rabatt. exklusiv im Web
Reflexions sobre les alimentacions contemporànies. De les biotecnologies als productes ecològics
-5% Rabatt. 13,00€
12,35€
Speichern 0,65€
Neu! Jetzt kaufen und in 3 Raten zahlen.
Nicht online verfügbar, aber unsere Buchhändlerinnen können die Verfügbarkeit prüfen, um Ihnen eine Schätzung zu geben, wann wir es für Sie bereit haben könnten.
Danke für den Einkauf in echten Buchhandlungen.
Tothom (que no es trobi en una situació anòmala) menja a diari. Les nostres alimentacions contemporànies, però, són part de les cultures i de les societats en les quals es desenvolupen i, com aquestes, es troben en una constant i continuada reformulació i evolució (està clar que avui dia no mengem com fa cinquanta anys, ni d'aquí a cinquanta anys menjarem com avui...). I les transformacions dels hàbits i de les estructures alimentàries afecten també tothom, independentment del gènere, de les classes socials, de les edats. Si una cosa està clara, però, és que les nostres alimentacions contemporànies generen debat i que, en molts sentits, marquen en bona mesura les nostres opcions d'estils de vida. En un moment de la història en el qual, molt possiblement, mai no hem menjat amb tanta "seguretat" -ni amb tanta autopercepció de seguretat-, les nostres consideracions sobre "què" mengem, d'on prové i com ha estat elaborat semblen estar més a l'ordre del dia que mai. En aquest sentit, les aportacions que presentem en aquest llibre ens porten a reflexionar sobre alguns d'aquests aspectes: des de les pors alimentàries globals fins els aliments locals; des del debat sobre les biotecnologies fins el consum verd, els aliments "bio" i l'agroecologia. Són aportacions diverses (perquè diversos són els punts de vista des dels quals s'observa a diari la nostra alimentació) i interdisciplinàries (car l'alimentació no és un camp que pugui ser abordat des d'una única disciplina), perquè el fet alimentari és complex, polièdric, i necessita d'aproximacions al més obertes possible. Aquest llibre intenta recollir aquestes premisses
- Typus Taschenformat
- Verlag UOC
- ISBN13 9788497889452
- ISBN10 8497889452
- Buchseiten 176
- Sammlung Manuals
- Jahr der Ausgabe 2010
- Sprache Katalanisch
Abschnitte
Anthropologie. Allgemeine ThemenMehr Bücher von F. Xavier Medina
18,05€
19,00€
Verfügbarkeit prüfen