Warenkorb

-5% Rabatt. exklusiv im Web

Ciència i xocolata

Ciència i xocolata
-5% Rabatt. 18,00€
17,10€
Speichern 0,90€
Sendung
Kostenlos
  • Typus Taschenbuch
  • Verlag UNIV. BARCELONA
  • ISBN13 9788447536948
  • ISBN10 8447536947
  • Buchseiten 144
  • Jahr der Ausgabe 2013
  • Sprache Katalanisch
-5% Rabatt. exklusiv im Web

Ciència i xocolata

-5% Rabatt.   18,00€
17,10€
Speichern 0,90€
Klarna Neu! Jetzt kaufen und in 3 Raten zahlen.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Danke für den Einkauf in echten Buchhandlungen.

La xocolata és un dels aliments que més passions desperta. Tant si és negra, amb llet, en pols, desfeta o en qualsevol altra presentació, agrada a gent de totes les edats. En aquest llibre el lector coneixerà la història d’aquest aliment, el procés d’elaboració i les característiques nutritives del producte, així com moltes altres anècdotes curioses. Ciència i xocolata ofereix al lector una visió molt completa del món de la xocolata i d’altres derivats del cacau, estudiant-ne tant els aspectes científics i industrials com els que tenen a veure amb la seva història i amb les aplicacions quotidianes en l’àmbit culinari i domèstic. En un to amè, endolcit amb curiositats i anècdotes llamineres, aquest llibre descobreix tots els secrets d’un dels aliments més apreciats a casa nostra.

  • Typus Taschenbuch
  • Verlag UNIV. BARCELONA
  • ISBN13 9788447536948
  • ISBN10 8447536947
  • Buchseiten 144
  • Jahr der Ausgabe 2013
  • Sprache Katalanisch