-5% Rabatt. exklusiv im Web
Al cor del restaurant. Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar
-5% Rabatt. 17,95€
17,05€
Speichern 0,90€
Sendung
Kostenlos
- Typus Taschenformat
- Verlag PÒRTIC
- Schriftsteller Ribbat, Christoph
- ISBN13 9788498093742
- ISBN10 8498093740
- Buchseiten 320
- Sammlung P.VISIONS #
- Jahr der Ausgabe 2016
- Sprache Katalanisch
-5% Rabatt. exklusiv im Web
Al cor del restaurant. Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar
-5% Rabatt. 17,95€
17,05€
Speichern 0,90€
Neu! Jetzt kaufen und in 3 Raten zahlen.
Nicht online verfügbar, aber unsere Buchhändlerinnen können die Verfügbarkeit prüfen, um Ihnen eine Schätzung zu geben, wann wir es für Sie bereit haben könnten.
Danke für den Einkauf in echten Buchhandlungen.
Una magnífi ca i breu història social i cultural del restaurant.Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l’èpocaactual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d’anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyesde les cuines i la societat en què s’insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicamentla gastronomia i l’impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Delfast a l’slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de lacuina mol·lecular a l’ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundaciódel Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels250 anys d’història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i lapintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...).Un tast cultural deliciós.
- Typus Taschenformat
- Verlag PÒRTIC
- Schriftsteller Ribbat, Christoph
- ISBN13 9788498093742
- ISBN10 8498093740
- Buchseiten 320
- Sammlung P.VISIONS #
- Jahr der Ausgabe 2016
- Sprache Katalanisch