Warenkorb

Pere Folch. La poesia de la paraula en psicoanàlisi.Vol 2

Pere Folch. La poesia de la paraula en psicoanàlisi.Vol 2
-5% Rabatt. 35,00€
33,25€
Speichern 1,75€

Pere Folch. La poesia de la paraula en psicoanàlisi.Vol 2

-5% Rabatt.   35,00€
33,25€
Speichern 1,75€
Klarna Neu! Jetzt kaufen und in 3 Raten zahlen.
Versand verfügbar. Erhalte es in 24 Stunden
Kostenlos innerhalb des spanischen Festlandes
Abholung in der Buchhandlung
Loading...
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Danke für den Einkauf in echten Buchhandlungen.

Pere Folch Mateu (1919-2013) fou un home savi que estimava Catalunya i que va viure un compromís constant amb la llengua, la cultura i la ciutadania del seu País, a la que va servir des de la seva passió per la psicoanàlisi.

La seva àmplia producció bibliogràfica inclou els més diversos temes de la teoria i la clínica psicoanalítica, fruit d’uns amplis camps d’interès en les diverses pràctiques psicoanalítiques individuals i grupals i en les connexions amb la ciència i l’art.

Mestre extraordinari i inoblidable per a diverses generacions de psicoanalistes, representava el model de metge de saviesa i cultura universal. Un model que és font d’inspiració i forma de resistència davant del fals paradigma de l’eficiència que imposa el neoliberalisme.

Aquests volums, que surten a la llum en el seu centenari, recuperen la seva obra publicada i inclouen una extensa gama d’articles inèdits.

Nascut el 1919 a Barcelona, Pere Folch Mateu és una figura de cabdal importància en el desenvolupament de la psicoanàlisi a Catalunya i Espanya. Fou cofundador, al costat de Pere Bofill i Júlia Coromines, de la Societat Espanyola de Psicoanàlisi.

En Pere Folch va viure i treballar amb fidelitat a l’esperit psicoanalític, amb una actitud d´aprenentatge constant i d’obertura a les noves idees.

Expert coneixedor de les llengües i la lingüística, fou el fundador i director de la col·lecció de Monografies de Psicoanàlisi, Psicoteràpia i Salut Mental, que té per objectiu fer accessibles en la seva estimada llengua textos psicoanalítics importants. El grup editor i traductor (del qual ell sempre en va formar part activa) segueix la seva tasca i mestratge i és el continent d’aquests volums.