Warenkorb

-5% Rabatt. exklusiv im Web

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta
-5% Rabatt. 30,00€
28,50€
Speichern 1,50€
Sendung
Kostenlos
  • Typus Hardcover
  • Verlag SIDILLÀ
  • Schriftsteller Marqués, Vicent
  • ISBN13 9788412156980
  • ISBN10 8412156986
  • Buchseiten 900
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch
-5% Rabatt. exklusiv im Web

Història de la cuina catalana i occitana. Volum III: Els llegums, l'arròs, la pasta

Sendung
Kostenlos
-5% Rabatt.   30,00€
28,50€
Speichern 1,50€
Klarna Neu! Jetzt kaufen und in 3 Raten zahlen.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Kostenlos
innerhalb des spanischen Festlandes
Abholung in der Buchhandlung
Kostenlos
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Danke für den Einkauf in echten Buchhandlungen.

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. En aquest tercer volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de llegums, d'arròs i de pasta. Marqués no només ens explica com les podem fer, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural d'uns plats i d'unes receptes que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. Un dels volums centrals d'aquesta col·lecció.

  • Typus Hardcover
  • Verlag SIDILLÀ
  • Schriftsteller Marqués, Vicent
  • ISBN13 9788412156980
  • ISBN10 8412156986
  • Buchseiten 900
  • Jahr der Ausgabe 2020
  • Sprache Katalanisch