-5% disc. web exclusive
Preparación de las conservas de carnes, pescados, leches, frutos y legumbres
-5% disc. 7,50€
7,12€
Save 0,37€
Shipping
Free
- Type Pocket
- Author/s Balaguer Y Primo, Francisco
- ISBN13 9788490013465
- ISBN10 8490013462
- Pages 152
- Language Spanish
-5% disc. web exclusive
Preparación de las conservas de carnes, pescados, leches, frutos y legumbres
-5% disc. 7,50€
7,12€
Save 0,37€
New! Buy now and pay in 3 installments.
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we could have it ready for you.
Thank you for shopping at real bookstores.
Libro dedicado a la preparación de las conservas de carnes, pescados, leches, frutos y legumbres, donde se aporta toda una serie de trucos para conservar en buen estado todo tipo de alimentos.
- Type Pocket
- Author/s Balaguer Y Primo, Francisco
- ISBN13 9788490013465
- ISBN10 8490013462
- Pages 152
- Language Spanish