Shopping Cart

-5% disc. web exclusive

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació
-5% disc. 14,00€
13,30€
Save 0,70€
Shipping
Free
  • Publisher UNIV. BARCELONA
  • Author/s AA. VV.
  • ISBN13 9788410500402
  • ISBN10 841050040X
  • Pages 98
  • Published 2024
  • Language Catalan
  • Audience Higher education or university

Sections

Biologia
-5% disc. web exclusive

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació

-5% disc.   14,00€
13,30€
Save 0,70€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Free
from 18 € within mainland Spain
Pickup at the bookstore
Free
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

La microbiologia és l?estudi dels organismes que no es poden observar a ull nu, els microorganismes, els quals tenen una importància cabdal en molts àmbits: el medi ambient, les malalties infeccioses o la indústria. Pel que fa a l?alimentació, la microbiologia incideix en aspectes tan rellevants com la seguretat alimentària, la conservació dels aliments, la higiene, l?obtenció d?aliments fermentats o l?efecte de la nutrició en la microbiota intestinal. Aquest llibre ofereix eines específiques als estudiants de Ciència i Tecnologia dels Aliments i de Nutrició Humana i Dietètica a fi que adquireixin les competències per entendre el paper dels microorganismes en l?alimentació i per exercir de manera adequada les tècniques microbiològiques bàsiques.

  • Publisher UNIV. BARCELONA
  • Author/s AA. VV.
  • ISBN13 9788410500402
  • ISBN10 841050040X
  • Pages 98
  • Published 2024
  • Language Catalan
  • Audience Higher education or university

Sections

Biologia