Shopping Cart

-5% disc. web exclusive

Pa amb tomàquet : les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània

Pa amb tomàquet : les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània
-5% disc. 13,90€
13,20€
Save 0,69€
Shipping
Free
  • Type Pocket
  • Publisher COSSETANIA
  • Author/s Fàbrega, Jaume
  • ISBN13 9788495684783
  • ISBN10 8495684780
  • Pages 208
  • Published 2005
  • Language Catalan
-5% disc. web exclusive

Pa amb tomàquet : les receptes més senzilles i saboroses de la Mediterrània

-5% disc.   13,90€
13,20€
Save 0,69€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

Fàbrega i Colom, JaumeHistoriador, crític d'art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d'Història de l'Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l'Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a  l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB.  Col·labora a El Temps, Serra d'Or, El Punt, Restauradores. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d'Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d'Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d'Assaig Andorra, finalista del Premi d'Assaig Josep Vallverdú, Premi d'Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d'aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús).  Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha La cuina catalana (9 vol.), La cuina mediterrània (3 vol.), La cuina de Mallorca, El llibre de la ratafia i La cultura del gust als Països Catalans. Aquest és el llibre del pa amb tomàquet, aquest menjar tan característic dels Països Catalans i que, es pot dir, agrada a tothom. Però hi trobareu molt més: tota mena d'esmorzars, berenars i àpats lleugers (llesques de pa, entrepans i plats molt fàcils de fer --fins i tot per als nens, els joves i els estudiants--, que tenen com a ingredient principal el pa). Al mateix temps, fem un suggestiu viatge a través de tota la Mediterrània, terra de pa, d'oli i de vi. I de tomàquet, un ingredient que ha esdevingut potser el més característic d'aquesta cuina.

  • Type Pocket
  • Publisher COSSETANIA
  • Author/s Fàbrega, Jaume
  • ISBN13 9788495684783
  • ISBN10 8495684780
  • Pages 208
  • Published 2005
  • Language Catalan