Shopping Cart

-5% disc. web exclusive

Ciència i xocolata

Ciència i xocolata
-5% disc. 18,00€
17,10€
Save 0,90€
Shipping
Free
  • Type Paperback
  • Publisher UNIV. BARCELONA
  • ISBN13 9788447536948
  • ISBN10 8447536947
  • Pages 144
  • Published 2013
  • Language Catalan
-5% disc. web exclusive

Ciència i xocolata

-5% disc.   18,00€
17,10€
Save 0,90€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

La xocolata és un dels aliments que més passions desperta. Tant si és negra, amb llet, en pols, desfeta o en qualsevol altra presentació, agrada a gent de totes les edats. En aquest llibre el lector coneixerà la història d’aquest aliment, el procés d’elaboració i les característiques nutritives del producte, així com moltes altres anècdotes curioses. Ciència i xocolata ofereix al lector una visió molt completa del món de la xocolata i d’altres derivats del cacau, estudiant-ne tant els aspectes científics i industrials com els que tenen a veure amb la seva història i amb les aplicacions quotidianes en l’àmbit culinari i domèstic. En un to amè, endolcit amb curiositats i anècdotes llamineres, aquest llibre descobreix tots els secrets d’un dels aliments més apreciats a casa nostra.

  • Type Paperback
  • Publisher UNIV. BARCELONA
  • ISBN13 9788447536948
  • ISBN10 8447536947
  • Pages 144
  • Published 2013
  • Language Catalan