Shopping Cart

-5% disc. web exclusive

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors
-5% disc. 14,90€
14,15€
Save 0,75€
Shipping
Free
  • Type Pocket
  • Publisher COSSETANIA
  • Author/s Llopart Puigpelat, Dolors
  • ISBN13 9788490342176
  • ISBN10 8490342172
  • Pages 240
  • Collection Altres cuina #
  • Published 2000
  • Language Catalan

Sections

Recipes
-5% disc. web exclusive

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors

-5% disc.   14,90€
14,15€
Save 0,75€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Free
from 18 € within mainland Spain
Pickup at the bookstore
Free
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

Llopart Puigpelat, DolorsDolors Llopart neix a Barcelona l'any 1947. De formació inicialment autodidacta, de 1970 a 1973 i de 1982 a 1984 estudia sociologia i etnologia a la Universitat Paul Valéry, de Montpeller, on obté la «maîtrise» en etnologia amb un treball sobre la cuina de festa al barri barceloní de Gràcia. El 1977 comença a treballar al Museu Etnològic de Barcelona i el 1980 passa al Museu d'Arts, Indústries i Tradicions Populars. És membre de l'Associació Catalana de Sociologia i de l'Institut Català d'Antropologia, així com de l'International Council of Museums i de l'American Anthropological Society. Ha impartit cursos de museologia i museografia etnogràfiques, i ha publicat articles sobre temes relacionats amb la festa, sobre museus locals i comarcals, i sobre teoria museològica. En els seus estudis etnogràfics s'ha interessat especialment pels aspectes relacionats amb la vida quotidiana, la llar i l'alimentació. D'aquest interès, n'és fruit, en bona part, el llibre que teniu a les mans.

  • Type Pocket
  • Publisher COSSETANIA
  • Author/s Llopart Puigpelat, Dolors
  • ISBN13 9788490342176
  • ISBN10 8490342172
  • Pages 240
  • Collection Altres cuina #
  • Published 2000
  • Language Catalan

Sections

Recipes