Shopping Cart

-5% disc. web exclusive

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre
-5% disc. 24,90€
23,65€
Save 1,24€
Shipping
Free
  • Type Pocket
  • Publisher ROSA DELS VENTS
  • Author/s Lladonosa, Josep
  • ISBN13 9788418033568
  • ISBN10 8418033568
  • Pages 672
  • Collection Divulgació #
  • Published 2022
  • Language Catalan

Sections

Recipes
-5% disc. web exclusive

La cuina catalana. 800 receptes d'avui i de sempre

Shipping
Free
-5% disc.   24,90€
23,65€
Save 1,24€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Free
within mainland Spain
Pickup at the bookstore
Free
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

En aquest llibre trobareu el millor de la cuina catalana. Com diu l'autor, «una cuina creada al llarg dels segles, una cuina nacional de característiques inigualables».

El cuiner explica els seus trucs per preparar els productes de temporada i poder redescobrir plats de sempre, com l'ànec amb peres, els rovellons a la brasa amb all i julivert, l'arròs a la cassola, el bacallà amb mongetes o els musclos amb salsa marinera. Sens dubte, un llibre que es convertirà en un dels clàssics de la nostra cuina.

JOSEP LLADONOSA I GIRÓ (Alguaire, 1938). Cuiner, professor i divulgador de la cuina tradicional catalana, és un dels autors de llibres de cuina més reconeguts per diverses generacions de catalans.

  • Type Pocket
  • Publisher ROSA DELS VENTS
  • Author/s Lladonosa, Josep
  • ISBN13 9788418033568
  • ISBN10 8418033568
  • Pages 672
  • Collection Divulgació #
  • Published 2022
  • Language Catalan

Sections

Recipes

More books by Josep Lladonosa