Shopping Cart

-5% disc. web exclusive
Que bo!
-5% disc. 15,00€
14,25€
Save 0,75€
Shipping
Free
  • Type Hardcover
  • Publisher TAKATUKA
  • Author/s Maxeiner, Alexandra
  • ISBN13 9788416003075
  • ISBN10 8416003076
  • Pages 36
  • Published 2014
  • Language Catalan
-5% disc. web exclusive
-5% disc.   15,00€
14,25€
Save 0,75€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Free
from 18 € within mainland Spain
Pickup at the bookstore
Free
 Available! Buy it now and pick it up tomorrow.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

Hi ha animals carnívors, omnívors i herbívors. Ni tots els animals ni totes les persones mengen el mateix, però els humans són els únics animals que cuinen el seu menjar. Al llarg de la historia, les diferentes societats han desenvolupat diferents gustos i hàbits alimentaris: al Camerun mengen llagostes, a Tailandia, rates, i nosaltres mengem conills. Dins de la nostra societat i la nostra cultura però, també hi ha hàbits alimentaris molt diferents: hi ha persones que mengen carn i altres que no; persones que fan règim i altres que no?

  • Type Hardcover
  • Publisher TAKATUKA
  • Author/s Maxeiner, Alexandra
  • ISBN13 9788416003075
  • ISBN10 8416003076
  • Pages 36
  • Published 2014
  • Language Catalan