-5% disc. web exclusive
Al cor del restaurant. Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar
-5% disc. 17,95€
17,05€
Save 0,90€
Shipping
Free
- Type Pocket
- Publisher PÒRTIC
- Author/s Ribbat, Christoph
- ISBN13 9788498093742
- ISBN10 8498093740
- Pages 320
- Collection P.VISIONS #
- Published 2016
- Language Catalan
-5% disc. web exclusive
Al cor del restaurant. Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar
-5% disc. 17,95€
17,05€
Save 0,90€
New! Buy now and pay in 3 installments.
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we could have it ready for you.
Thank you for shopping at real bookstores.
Una magnífi ca i breu història social i cultural del restaurant.Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l’èpocaactual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d’anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyesde les cuines i la societat en què s’insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicamentla gastronomia i l’impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Delfast a l’slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de lacuina mol·lecular a l’ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundaciódel Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels250 anys d’història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i lapintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...).Un tast cultural deliciós.
- Type Pocket
- Publisher PÒRTIC
- Author/s Ribbat, Christoph
- ISBN13 9788498093742
- ISBN10 8498093740
- Pages 320
- Collection P.VISIONS #
- Published 2016
- Language Catalan