Shopping Cart

-5% disc. web exclusive

Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú

Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú
-5% disc. 14,50€
13,77€
Save 0,73€
Shipping
Free
  • Type Pocket
  • Publisher COSSETANIA
  • Author/s FRANC·S I MARTORELL, RAMON
  • ISBN13 9788497911221
  • ISBN10 8497911229
  • Pages 160
  • Collection El Cullerot
  • Published 2001
  • Language Catalan
-5% disc. web exclusive

Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú

-5% disc.   14,50€
13,77€
Save 0,73€
Klarna New! Buy now and pay in 3 installments.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Thank you for shopping at real bookstores.

De les incommensurables gambes de Vilanova als ancestrals bull de tonyina, espineta o all cremat, passant pel popular xató casolà, els espigalls o uns bons borregos, Què no hem de deixar de tastar a Vilanova i la Geltrú és un recorregut sentimental pels productes gastronòmics i els fogons de la capital del Garraf. És un llibre de suculències que no vol ser un receptari tot i incloure-hi receptes. El recull d'aquests productes i plats, i els seus protagonistes, es concep com un àpat. O sigui, hi trobarem entrants, primers plats, segons plats, postres i un bon cafetonet. Tot plegat és un treball periodístic que és el reflex d'una cuina identitària, la vilanovina.

  • Type Pocket
  • Publisher COSSETANIA
  • Author/s FRANC·S I MARTORELL, RAMON
  • ISBN13 9788497911221
  • ISBN10 8497911229
  • Pages 160
  • Collection El Cullerot
  • Published 2001
  • Language Catalan