El sucre en la història
![El sucre en la història](https://www.alibri.es/imagec/cache/covers/2/c/959768-360x480.jpg)
-5% disc. 20,00€
19,00€
Save 1,00€
- Publisher PAGÈS
- ISBN13 9788499754260
- ISBN10 8499754260
- Type Book
- Pages 312
- Collection Verum et Pulchrum
- Published 2014
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
El sucre en la història
-5% disc. 20,00€
19,00€
Save 1,00€
Not available online, but our booksellers can check its availability to give you an estimate of when we might have it ready for you.
Thank you for shopping at real bookstores.
Menàrguens acollí el 1900 una sucrera de remolatxa que immediatament esdevingué la indústria més important de les terres de ponent. Aviat desfermà unes conseqüències socials que, en certa manera, retornaren a la vila el vigor i la puixança de què va gaudir a l'edat mitjana, dins del comtat d'Urgell. La coincidència entre hist.ria i sucre ha facilitat que Menàrguens esdevingui a hores d'ara la seu ideal on repassar el recorregut del sucre al llarg de la hist.ria. En donen pregona mostra les trobades científiques que el 2011 i el 2012 hi han aplegat destacats investigadors. Els seus textos, aquí reunits, posen en relleu que el sucre en la societat configura una hist.ria entreteixida d'alimentació, quotidianitat i economia.
- Publisher PAGÈS
- ISBN13 9788499754260
- ISBN10 8499754260
- Type Book
- Pages 312
- Collection Verum et Pulchrum
- Published 2014
- Language Catalan
- Bookbinding Rustic
More books by
72,12€
75,92€
Normal availability 7 days
28,50€
30,00€
Normal availability 7 days
36,10€
38,00€
Available online
7,60€
8,00€
Ask for avalaibility
![](https://www.alibri.es/image/static/newsletter-alibri.png)