Cesta de la compra

-5% dto. exclusivo web

Mètode Ada Parellada. Conciliar Cuina i Vida. Cuina un dia 3 hores per a tota la setmana. Conciliar Cuina i Vida

Mètode Ada Parellada. Conciliar Cuina i Vida. Cuina un dia 3 hores per a tota la setmana. Conciliar Cuina i Vida
-5% dto. 26,50€
25,17€
Ahorra 1,32€
Envío
Gratis
  • Tipo Tapa blanda
  • Editorial EFADÓS
  • Autor/es Parellada, Ada
  • ISBN13 9788419239976
  • ISBN10 8419239976
  • Páginas 160
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán

Secciones

Recetarios
-5% dto. exclusivo web

Mètode Ada Parellada. Conciliar Cuina i Vida. Cuina un dia 3 hores per a tota la setmana. Conciliar Cuina i Vida

Envío
Gratis
-5% dto.   26,50€
25,17€
Ahorra 1,32€
Klarna ¡Novedad! Compra ahora y paga en 3 plazos.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratis
en España peninsular
Recogida en librería
Gratis
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gracias por comprar en librerías reales.

Ara sí, un sopar en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quan eltemps, la força i la motivació per la cuina són escassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teuritme de vida i respectar les teves prioritats senseabandonar la responsabilitat de menjar bé cada dia.Volem aconseguir canviar el no tinc temps pel nom’organitzo bé.En aquest llibre trobaràs una manera d’organitzar-tea la cuina, un sistema de treball acompanyat d’unaplanificació: menús complets, la llista de la compra,les precoccions casolanes per setmana i, finalment, launió de tots els elements: el plat.A més, 40 receptes saludables i fàcils de preparar peraconseguir que el sopar sigui a taula en 5 minuts!

  • Tipo Tapa blanda
  • Editorial EFADÓS
  • Autor/es Parellada, Ada
  • ISBN13 9788419239976
  • ISBN10 8419239976
  • Páginas 160
  • Año de Edición 2023
  • Idioma Catalán

Secciones

Recetarios