Cesta de la compra

-5% dto. exclusivo web

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació
-5% dto. 14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Envío
Gratis
  • Editorial UNIV. BARCELONA
  • Autor/es AA. VV.
  • ISBN13 9788410500402
  • ISBN10 841050040X
  • Páginas 98
  • Año de Edición 2024
  • Idioma Catalán
  • Audiencia Enseñanza universitaria o superior

Secciones

Biologia
-5% dto. exclusivo web

Experimentació en microbiologia: guia de pràctiques en l'àmbit de l'alimentació

-5% dto.   14,00€
13,30€
Ahorra 0,70€
Klarna ¡Novedad! Compra ahora y paga en 3 plazos.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratis
a partir de 18 € en España peninsular
Recogida en librería
Gratis
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gracias por comprar en librerías reales.

La microbiologia és l?estudi dels organismes que no es poden observar a ull nu, els microorganismes, els quals tenen una importància cabdal en molts àmbits: el medi ambient, les malalties infeccioses o la indústria. Pel que fa a l?alimentació, la microbiologia incideix en aspectes tan rellevants com la seguretat alimentària, la conservació dels aliments, la higiene, l?obtenció d?aliments fermentats o l?efecte de la nutrició en la microbiota intestinal. Aquest llibre ofereix eines específiques als estudiants de Ciència i Tecnologia dels Aliments i de Nutrició Humana i Dietètica a fi que adquireixin les competències per entendre el paper dels microorganismes en l?alimentació i per exercir de manera adequada les tècniques microbiològiques bàsiques.

  • Editorial UNIV. BARCELONA
  • Autor/es AA. VV.
  • ISBN13 9788410500402
  • ISBN10 841050040X
  • Páginas 98
  • Año de Edición 2024
  • Idioma Catalán
  • Audiencia Enseñanza universitaria o superior

Secciones

Biologia