Cesta de la compra

-5% dto. exclusivo web

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors
-5% dto. 14,90€
14,15€
Ahorra 0,75€
Envío
Gratis
  • Tipo Bolsillo
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/es Llopart Puigpelat, Dolors
  • ISBN13 9788490342176
  • ISBN10 8490342172
  • Páginas 240
  • Colección Altres cuina #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán

Secciones

Recetarios
-5% dto. exclusivo web

El rebost. Adobs, conserves, confitures i licors

-5% dto.   14,90€
14,15€
Ahorra 0,75€
Klarna ¡Novedad! Compra ahora y paga en 3 plazos.
¡Disponible! Recíbelo en 24/48h
Gratis
a partir de 18 € en España peninsular
Recogida en librería
Gratis
 ¡Disponible! Cómpralo ahora y recógelo el próximo lunes.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gracias por comprar en librerías reales.

Llopart Puigpelat, DolorsDolors Llopart neix a Barcelona l'any 1947. De formació inicialment autodidacta, de 1970 a 1973 i de 1982 a 1984 estudia sociologia i etnologia a la Universitat Paul Valéry, de Montpeller, on obté la «maîtrise» en etnologia amb un treball sobre la cuina de festa al barri barceloní de Gràcia. El 1977 comença a treballar al Museu Etnològic de Barcelona i el 1980 passa al Museu d'Arts, Indústries i Tradicions Populars. És membre de l'Associació Catalana de Sociologia i de l'Institut Català d'Antropologia, així com de l'International Council of Museums i de l'American Anthropological Society. Ha impartit cursos de museologia i museografia etnogràfiques, i ha publicat articles sobre temes relacionats amb la festa, sobre museus locals i comarcals, i sobre teoria museològica. En els seus estudis etnogràfics s'ha interessat especialment pels aspectes relacionats amb la vida quotidiana, la llar i l'alimentació. D'aquest interès, n'és fruit, en bona part, el llibre que teniu a les mans.

  • Tipo Bolsillo
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/es Llopart Puigpelat, Dolors
  • ISBN13 9788490342176
  • ISBN10 8490342172
  • Páginas 240
  • Colección Altres cuina #
  • Año de Edición 2000
  • Idioma Catalán

Secciones

Recetarios