-5% dto. exclusivo web
Al cor del restaurant. Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar
-5% dto. 17,95€
17,05€
Ahorra 0,90€
Envío
Gratis
- Tipo Bolsillo
- Editorial PÒRTIC
- Autor/es Ribbat, Christoph
- ISBN13 9788498093742
- ISBN10 8498093740
- Páginas 320
- Colección P.VISIONS #
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán
-5% dto. exclusivo web
Al cor del restaurant. Perquè a les cuines s'hi cou molt més que menjar
-5% dto. 17,95€
17,05€
Ahorra 0,90€
¡Novedad! Compra ahora y paga en 3 plazos.
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Gracias por comprar en librerías reales.
Una magnífi ca i breu història social i cultural del restaurant.Un passeig agradable per la història de la restauració, des dels seus orígens fi ns a l’èpocaactual. Un llibre amè i intel·ligent, ple d’anècdotes divertides, sobre què passa a les entranyesde les cuines i la societat en què s’insereixen. Un estudi sociològic que repassa cronològicamentla gastronomia i l’impacte econòmic que genera i les seves repercussions socials. Delfast a l’slow food, de la haute a la nouvelle cuisine, de la Guide Michelin al Gaut Millau, de lacuina mol·lecular a l’ecològica, dels orígens de les hamburgueseries a la història de la fundaciódel Bulli a la Costa Brava, Al cor del restaurant no és només una història cosmopolita dels250 anys d’història del restaurant, sinó també un excel·lent recorregut per la literatura i lapintura (Marcel Proust, Joseph Roth, Truman Capote, Ernest Hemingway, Edward Hopper...).Un tast cultural deliciós.
- Tipo Bolsillo
- Editorial PÒRTIC
- Autor/es Ribbat, Christoph
- ISBN13 9788498093742
- ISBN10 8498093740
- Páginas 320
- Colección P.VISIONS #
- Año de Edición 2016
- Idioma Catalán