Cesta de la compra

-5% dto. exclusivo web

CUINA DEL SERRALLO, LA

CUINA DEL SERRALLO, LA
-5% dto. 11,30€
10,73€
Ahorra 0,57€
Envío
Gratis
  • Tipo Bolsillo
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/es Arjona Cabello, Carme
  • ISBN13 9788497913423
  • ISBN10 8497913426
  • Páginas 128
  • Colección El Cullerot
  • Idioma Catalán
-5% dto. exclusivo web

CUINA DEL SERRALLO, LA

-5% dto.   11,30€
10,73€
Ahorra 0,57€
Klarna ¡Novedad! Compra ahora y paga en 3 plazos.
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gracias por comprar en librerías reales.

«Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesco...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pesca¡dors, tots tenen el seu secret, la recepta passada de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor. I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ostres, cloïsses... Qui ha sabut portar a la cuina tot aquest tresor del mar, captant els secrets i els ambients de tots els racons, és la Mari Carme Arjona en el seu llibre. Convido l'amable lector a llegir-lo, ja que descobrirà i gaudirà d'una cuina molt especial: la dels fruits del mar.»

  • Tipo Bolsillo
  • Editorial COSSETANIA
  • Autor/es Arjona Cabello, Carme
  • ISBN13 9788497913423
  • ISBN10 8497913426
  • Páginas 128
  • Colección El Cullerot
  • Idioma Catalán