-5% dto. exclusivo web
CUINA DEL SERRALLO, LA
-5% dto. 11,30€
10,73€
Ahorra 0,57€
Envío
Gratis
- Tipo Bolsillo
- Editorial COSSETANIA
- Autor/es Arjona Cabello, Carme
- ISBN13 9788497913423
- ISBN10 8497913426
- Páginas 128
- Colección El Cullerot
- Idioma Catalán
-5% dto. exclusivo web
CUINA DEL SERRALLO, LA
-5% dto. 11,30€
10,73€
Ahorra 0,57€
¡Novedad! Compra ahora y paga en 3 plazos.
No disponible online, pero nuestras libreras pueden consultar su disponibilidad para darte un estimado de cuándo podríamos tenerlo listo para ti.
Gracias por comprar en librerías reales.
«Hi ha peixos de totes les classes, per a tots els gustos i paladars, des del bon gourmet (suquets, graellades, fregitel·les, romesco...) fins a un malalt (peix a la planxa, bullit...). Si sentim explicar els pesca¡dors, tots tenen el seu secret, la recepta passada de pares a fills durant moltes generacions, solucions a vegades molt senzilles que només falta tenir ganes de fer-les, però amb el cor. I, parlant del marisc, quanta variació! Qui és capaç de preparar un bon aperitiu sense marisc? Musclos, llagostins, gambes, ostres, cloïsses... Qui ha sabut portar a la cuina tot aquest tresor del mar, captant els secrets i els ambients de tots els racons, és la Mari Carme Arjona en el seu llibre. Convido l'amable lector a llegir-lo, ja que descobrirà i gaudirà d'una cuina molt especial: la dels fruits del mar.»
- Tipo Bolsillo
- Editorial COSSETANIA
- Autor/es Arjona Cabello, Carme
- ISBN13 9788497913423
- ISBN10 8497913426
- Páginas 128
- Colección El Cullerot
- Idioma Catalán