Cesta de la compra

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals
-5% dto. 17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
  • Editorial EL FARELL
  • Autor/es Solé i Torné, David
  • ISBN13 9788492811663
  • ISBN10 8492811668
  • Tipo Libro
  • Páginas 144
  • Colección Rebost i Cuina
  • Año de Edición 2015
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

-5% dto.   17,00€
16,15€
Ahorra 0,85€
Klarna ¡Novedad! Compra ahora y paga en 3 plazos.
Envío disponible. Recíbelo en 24 horas
Gratis a partir de 18 € en España peninsular
Recogida en librería
Loading...
BizumGoogle Pay Apple PayVisaMastercardAmerican ExpressPaypal
Gracias por comprar en librerías reales.

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació d'una forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en l'àrea d'influència de la mar. La cuina d'"abordo" és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és d'una sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, l'arròs i els fideus, la picada, l'allioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.

  • Editorial EL FARELL
  • Autor/es Solé i Torné, David
  • ISBN13 9788492811663
  • ISBN10 8492811668
  • Tipo Libro
  • Páginas 144
  • Colección Rebost i Cuina
  • Año de Edición 2015
  • Idioma Catalán
  • Encuadernación Rústica